Még sosem volt egyszerűbb nyereményjátékot szervezni

A Prizific nem csak a brandek számára hoz változást. Az admin felületek kialakítása során különösen ügyeltünk arra, hogy a Prizific rendszere az accountok és ügyfélszolgálat keze alá dolgozzon.

Beszélgessünk

Az ügynökségek élete nem csak játék és mese. Lehet kiváló a csapat, a grafikus álomszintű munkát tesz le az asztalra, és a PPC-sek is a kisujjukból rázzák ki a kampány beállításait. De egy kicsit mindenkinek összeszorul a gyomra, amikor neki kell állni a weboldalnak.

Ezt korábban el kellett fogadni. Nem volt választási lehetőség. Most itt a Prizific.

Hide the pain Harold

Szórd ki a kavicsokat a promószervezős cipődből.

Egy fejlesztő céghez képest jobb áron, radikálisan kevesebb hibával, mérföldekkel jobb felhasználói élménnyel, és elsőrangú kiszolgálással mehet a promo site-ok kialakítása. Akár 3 nap alatt.

De ezek csak száraz funkciók.
Miért vagyunk valóban mások?

8 éve dolgozunk ügynökségekkel. Értünk titeket.

Ennél fogva minden kis kényelmetlenségedről szeretnénk tudni és megoldani. Szuper értékes minden visszajelzésed. Mellette pedig mi is folyamatosan azon agyalunk, hogy mivel tehetjük még könnyebbé a munkádat.

Minden összetevő megvan a nyugalmadhoz

Van UX, marketing, IT és promóciós tudásunk már tulajdonosi szinten is. Ezért tudunk jobbak lenni azoknál, akik csak 1-1 területen járatosak. Nincs royal flush 4 lapból.

Nem lehet máshogy ugyanezt

Egy webfejlesztő cégnek nincs lehetősége magas minőségben promo site-ot fejleszteni. Kevés számára az idő és büdzsé a kiemelkedő munkához, ez eredményez bugos funkciókat vagy félmegoldásokat. Így maradnak a hibák és a szégyenkezés az ügyfél előtt a státusz meetingeken.

Mi viszont a szoftverünk felépítése miatt megengedhetjük magunknak, hogy a legjobbat nyújtsuk.

Eddig jól hangzik?

Foglalj egy időpontot a gomb megnyomása utána, és nézzük meg együtt, vannak-e közös pontok.
Tovább az időpont foglaláshoz
Kövess minket: